Minden kategória
EN

Főoldal>Rólunk>A cégről

A cégről

Hunan Huanda Környezetvédelmi Co., Ltd. a kínai ipari katalizátorok innovatív vezetője. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk ipari katalizátorok fejlesztésében, gyártásában, tesztelésében, forgalmazásában és szervizelésében Kínában és külföldön, különösen a Közel-Keleten, Indiában, az Egyesült Államokban. kémiai katalizátorok stb.

1989 -ben stratégiai partnerséget alakítottunk ki a Hubei Kémiai Kutatóintézettel (HRIC), amely Kína „Nemzeti kulcsfontosságú ipari bázisa a CO vízgázváltó katalizátorhoz és gáztisztító katalizátorhoz”. Mi és a HRIC azóta is partnerek maradunk. Gyártóhelyünk a Liuyang High-tech Industrial Development Parkban, Hunan tartományban, Kínában található, körülbelül 10 km-re a Changsha Huanghua nemzetközi repülőtértől. Körülbelül 13000 XNUMX négyzetméternyi gyártási és irodaterületet foglal magában. Fejlett és megbízható gyártóberendezéseink költséghatékonyak, hatékonyak és kiváló minőségűek <p></p>

Vállalatunk Kutató és Vizsgáló Központja (RTC) körülbelül 800 négyzetméter kutatási és irodaterületet foglal magában. Ez a központ a leghatékonyabb és leghatékonyabb fejlesztéssel járul hozzá üzletünk növekedéséhez <p></p> valamint minőség -ellenőrzési és -biztosítási eljárásaink végrehajtása. Ezenkívül segíti gyártóegységeinket a gyártási költségek csökkentésében azáltal, hogy optimalizálja a különböző gyártóberendezések működését.

A termékek minősége a legfontosabb számunkra. Minden termelésünk minőségi irányítási rendszer hatálya alá tartozik, amelyek megfelelnek az érvényesítésnek ISO 9001: 2008. Mindannyiunk számára életciklus-minőségbiztosítási programot (LCQAP) hajtunk végre <p></p> .Termékek minőség garantált.

Üdvözöljük, hogy bármikor látogasson el hozzánk. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal kapcsolat keresztül [e-mail védett] vagy +8618684888901 (Ben Peng úr).