Minden kategória
EN

Főoldal>Rólunk>Innováció

Innováció

K + F HUANDÁN

Csupasz számok mutatják elkötelezett és különleges elkötelezettségünket a Huanda kutatása és fejlesztése (K + F) iránt.

about1


A Huanda megalakulása óta stratégiai fontosságot és nagy hangsúlyt fektetett a K + F -re azáltal, hogy tehetséges tudósokat és mérnököket toborzott (köztük egyet az Egyesült Államokban a Stanford Egyetemen végzett), laboratóriumi kapacitást és kísérleti üzemeket épített ki, valamint a bevételek legalább 5% -át biztosította és elköltötte. évente a K + F -ről.

2019 -ben K + F csapatunk öt projekten dolgozott a finom kéntelenítés, a gáztisztítás és a szén etilénglikol (EG) területén, és sikerült 5 új terméket kifejlesztenie és forgalmaznia.

Mi az innovációt helyezzük előtérbe, és úgy gondoljuk, hogy a K + F képes és képes megvalósítani azt az innovációt, amely garantálja jövőbeli sikereinket, és cserébe mi tudjuk a legjobban kiszolgálni ügyfeleinket és segíteni őket céljaik elérésében.

K + F KÖZPONT

Cégünk Kutatóközpontja mintegy 800 négyzetméter kutatási és irodaterületet foglal magában. Ez a központ a leghatékonyabb és leghatékonyabb termékek kifejlesztésével, valamint minőség -ellenőrzési és -biztosítási eljárásaink megvalósításával járul hozzá üzletünkhöz. Ezenkívül segíti gyártóegységeinket a gyártási költségek csökkentésében azáltal, hogy optimalizálja a különböző gyártóberendezések működését.